Få den perfekte hjemme date

Når daten skal planlægges er der mange veje at gå med, men i en travl hverdag og med fuldt bookede weekender kan det være svært at få presset kvalitetstid ind med sin partner. Derfor bliver denne del af parforholdet ofte tilsidesat med løftet til sig selv om sin bedre halvdel om ¨at det gør vi så snart vi får et hul i kalenderen.¨ Men hvornår er det?

Det kan også være i for nyligt er blevet forældre eller af andre grunde ikke længere har de samme muligheder for at forlade hjemmet og derfor må være kreative med de midler, der er inden for hjemmets vægge. Uanset grunden er det fuldt ud muligt at arrangere en vellykket date, der ikke involverer eksotiske destinationer eller nye spændende aktiviteter.  

Forberedelse

Det første du skal gøre er at bestemme dig for, hvilken slags date det skal være. Uanset hvad der må ligge til grund for at arrangere en date, er det vigtigt at du tænker det personlige aspekt ind i det og lader det forme daten. Et arrangement der er skabt med omtanke og med en personlig reference er den bedste forudsætning for en vellykket date. Har i været pressede med job, aktiviteter, fritidsinteresser, og sociale arrangementer er det måske en stille og rolig date i har brug for. Måske har i været vant til at træne sammen, gå på udstillinger eller en anden aktivitet og det derfor er noget med association hertil du gerne vil arrangere. Selvom du vil arrangere en hjemme date, behøver ikke strege de aktiviteter i har haft glæde af uden for hjemmet. De fleste aktiviteter kan med lidt kreativitet tages med hjem.

Slip kreativiteten løs

Har i haft glæde af en fælles aktivitet, der ikke kan tages med hjem? Mange par nyder at træne sammen, det være sig i form af løb, styrketræning eller lignende og det er måske ikke en aktivitet, du umiddelbart tænker vil være passende i jeres stue, men der skal du ikke være så sikker. Frem med yoga måtter, find en træningsvideo på youtube og hop i træningstøjet. Selvom det måske ikke var yoga i havde glæde af sammen, betyder det ikke at i ikke kan have glæde af det nu. Det gælder om at finde en mellemvej og bare det at i kan træne sammen vil bringe associationer frem om den træning i havde før i tiden og om jeres opbakning fra tidligere træningssessioner.

Fælles aktiviteter kan være mange ting og det behøver ikke omhandle motion eller træning.

Find brætspil frem, slik i skåle og sæt måske lidt baggrundsmusik på anlægget fra en fælles koncert eller fra jeres yndlingsband. Dette koncept kan også videreføres til videospil. Måske har en af jer et yndlingsspil i kan være to personer til som i kan spille på jeres date. Her kan du også score lidt point ved at købe det nye spil din partner har ønsket sig til anledningen.

En hyggelig date

Vi kommer ikke udenom den klassiske date hjemme på sofaen med film og selvom det kan lyde som en helt almindelig tirsdag aften, så kan du sagtens gøre lidt ekstra ud af det og på den måde få en skøn date. Tag en madras eller en topmadras med ind i stuen sammen med en dyne eller et tæppe og placer en masse puder for at skabe en rigtig hyggelig oase. Bestil jeres yndlings take-away eller hyg med at lave en god middag inden og skab på den måde den klassiske date. Køb, lej, eller vælg en film på forhånd og læg telefoner i et andet rum, så der ikke kommer nogle forstyrrelser.