Forstå Dine Udfordringer og Overkom Dem Let som Ingenting

Uanset hvem du er, så har du nogle mål du gerne vil nå. Det kan godt ske du ikke arbejder hen imod dem overhovedet, og bare tænker på dem som urealistiske drømme du godt kan lide at fantasere om, men der er stadig tale om mål. Det første skridt på din rejse mod at være den bedste version af dig selv, og til at nå dine mål, er at anerkende at dine drømme er dine mål. Det kan være hårdt, for det betyder at du pludseligt ikke kan lyve for dig selv længere. Mange af os fortæller os selv, at de ting vi drømmer om er urealistiske at gøre til virkelighed, og det bliver vores undskyldning for ikke at springe til handling. Men drop undskyldningen NU!

Det næste store skridt er, at forstå hvilke udfordringer der står imellem dig og dine mål. Du har allerede gjort det, da du anerkendte at det var et mål. Her overkom du nemlig den udfordring som det er, ikke at stå ved sine mål og lade illusionerne og opgivelsen styre. Men hvad er der ellers af ting, praktiske eller mentale, der afholder dig fra at nå dine mål?

Lad os sige, at du drømmer om at køre rundt i en bil fra Mercedes GLA Klasse. Det ville da være ganske lækkert at køre rundt i sådan en bil, ikke? Du kan sikkert lukke øjnene, og forestille dig selv sidde i den lækre Mercedes. Du kan mærke kvaliteten af bilsæderne, mens duften af ny bil fylder dine næsebor. Du kan lige forestille dig hvordan det ville være, at drøne ned af motorvejen i en bil, der har kræfterne til at gøre det til en leg, og som samtidig er umådeligt behagelig at køre i.

Stop så med at drømme, og lav en aktiv beslutning: fra i dag af, er den Mercedes ikke bare en drøm, den er et mål. Den er noget du kan opnå, og derfor noget du er villig til aktivt at arbejde dig hen imod at få fingre i.

Spørg så dig selv, hvad der ellers står i vejen for, at du kan tage hul på Mercedes GLA Klasse. Har du et kørekort? Hvis ikke, så er næste skridt at finde en køreskole i nærheden, og finde ud af hvad det vil koste dig at få et kørekort. Derefter skal du sikkert finde en måde at få køretimer til at passe med dit arbejde. Se: det er bare ét skridt ad gangen, og du behøver ikke bekymre dig om hvad der sker senere hen. Har du allerede et kørekort, jamen hvad afholder dig så fra at købe en Mercedes her og nu? Hvis du mangler pengene, så se om du kan lease bilen, eller få en fornuftig betalingsordning. Hvis ingen af delene er muligt, så må du til at lægge et budget: hvor meget kan du lægge til side hver måned?