Den klassiske konsol i ny opgradering er det hele værd

Hvis man har fulgt med i spilmarkedet igennem de sidste 20 år, så er der virkelig sket meget. Der er udviklet masser af nye features i spillene, og konsollerne yder ufatteligt meget mere, end de tidligste konsoller gjorde, da de kom frem og revolutionerede gamerverdenen. Og gaming er gået fra at have været lidt fy-fy og tys-tys til at være en internationalt anerkendt sport, hvor der kæmpes om mesterskaber på globalt plan. Det er helt fantastisk, når man tænker på det.

Og playstation 5 er nyeste skud på stammen fra de allerførste moderne spillekonsoller på markedet til brug i hjemmet. Med playstation 5 får du alt det nye og så i tårnhøj oplysning og med en ydelse, der kan tage pusten fra de fleste. De nye controllere til playstation 5 har alle de fede features, man kunne forvente af en opgradering af denne klassiker blandt konsoller. Og der er kommet nye spil, specielt dedikeret til formatet, som giver de vildeste spiloplevelser, både når du spiller alene, med vennerne eller online.

Mange spiluniverser

Fede racerspil, legendariske fodboldspil, skydespil, detektivspil og horrorspil er blot nogle af genrerne, der leverer spil til playstation 5. For ikke at nævne de meget populære eventyrspil, hvor du er en karakter i en sagnverden, fyldt med magi og skumle trolde. Der er et udbud af spil, så stort, at det er svært for et menneske at nå igennem alle titlerne, før næste opgradering er på banen og man skal begynde forfra. Det anbefales at man vælger et par yndlings til at starte med. I øvrigt kører de fleste af de gamle spil glimrende på den nye playstation 5.

Gamernes webshop

Hos coolshop.dk finder du let din næste konsol, og alle de spil, der hører til. Tag et smut ind i denne webshop og gå på opdagelse i det store sortiment. Du skal helt sikkert nok finde noget, der interesserer dig. Der er som regel grundige beskrivelser af alle produkterne, så du kan læse om dem før du køber. Og der er ingen kø ved kassen, det går lynhurtigt.