Drop Morgenkaffen Til Fordel for En Hurtig Bil

De fleste mennesker jeg kender har brug for en kop varm kaffe når de vågner op morgenen. De er ikke rigtigt mennesker, før de har fået noget koffein ind i systemet. I rigtigt mange år af mit professionelle liv var jeg da også på nøjagtigt samme måde. Jeg var en totalt zombie når jeg stod ud af sengen, og jeg følte det tog en evighed før kaffemaskinen blev færdig. Når jeg var virkeligt presset, så havde jeg endda en omgang instant-kaffe stående på mit køkkenbord. Så kunne jeg lynhurtigt få en kop kaffe i systemet, der kunne vække mig nok til, at jeg kunne overskue at sætte gang i kaffemaskinen og få noget ordentligt kaffe i kroppen.

Men i dag behøver jeg ikke nogen morgenkaffe! Den er blevet erstattet af den mercedes jeg har holdende ude i garagen. Det lyder måske lidt underligt at en lækker bil har erstattet en kop med varmt vand der er helt igennem nogle knuste bønner. Men det virker for mig!

Når jeg vågner om morgenen kan jeg stadig godt føle mig træt og lidt sløv. Men så snart jeg kommer i tanke om, at jeg har en Mercedes holdende udenfor, som jeg snart skal ud at køre i, så mærker jeg straks energien i kroppen! Jeg flyver ud af sengen, og tager mig straks et bad – min bil skal da ikke lugte af sure tæer og morgenhår! Jeg laver ikke kaffe og spiser ikke engang morgenmad. Jeg er så spændt på at komme ud at køre i min Mercedes, at jeg slet ikke har tid til den slag.

Så snart jeg rør ved rattet mærker jeg endnu et sus af energi fare igennem min krop. Som du nok kan høre, er jeg virkeligt glad for min bil! Og det er ikke en gang fordi jeg lige har fået den. Det er godt og vel 8 måneder siden jeg købte min bil, og den virker stadig bedre end den stærkeste kop kaffe du kan forestille dig.

Fordi jeg hverken bruger tid på kaffe eller morgenmad før jeg er ude i bilen, har jeg det også med at ankomme tidligt på arbejdspladsen. Det giver mig en masse tid der, og betyder at jeg aldrig føler mig stresset. Det er også lidt sjovt at se alle de trætte hoveder vælte inde af døren med en kop kaffe i hånden. Jeg har ingen kaffe fået, men er fuldstændigt vågen og klar til at angribe dagen!

Der er selvfølgeligt lidt af en prisforskel på en god kaffemaskine og så en Mercedes. Men hvis du alligevel går og drømmer om en lækker bil, så har du nu endnu en undskyldning for at komme ud og gøre noget ved det! Du er selvfølgeligt velkommen til at fortsætte med kaffen, selvom du køber dig den bil du går og drømmer om, men tro mig: det vil ikke længere være nødvendigt.

Udgivet
Kategoriseret som Biler

1 kommentar

  1. Everything is very open and very clear explanation of issues. was truly information. Your website is very useful. Thanks for sharing. Shelia Darrick Morra

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.