Gaveideer til manden der har alt

gaver

Ja vi kender det vist alle sammen at skulle købe en gave til manden der har alt. Men der er altid nogle undtagelser som mænd som regel mangler. Og der er som regel også nogle forskellige ting de ikke har tænkt over at de mangler. Herunder er 5 gode bud på hvad du kan købe til manden der har alt:

  • En god parfume går man som regel heller ikke fejl af og man kan få en god betjening og vejledning i Matas eller hvilken som helst anden butik du vælger at gå i. Hvis du er mere bekvemt ved at handle over internettet, findes der blandt andet et godt udvalg af parfume til herre online.
  • Lækre drikkevarer og især noget med alkoholprocenter i gør som regel lykke. Det kan være alt fra en god whiskey eller rom til en lækker flaske vin af yndlingsdruen. Men som regel er en god gang blandede specialøl det der imponerer allermest og modtageren vælger at den da skal åbnes med det samme for at smage på de forskellige.
  • Boxershorts og sokker er for det meste et sikkert hit da det er sådan noget mænd altid glemmer at købe eller er for nærige til at købe i god kvalitet. Ja det er en træls gave at skulle købe men det gør lykke hos manden der har alt. Forslag til boxershorts shop her, her og her.
  • I dag er det meget populært med gavekort og der findes mange forskellige oplevelsesgaver som kan vælges ud fra hvad modtageren godt kan lide. Så har man at gøre med en drengerøvsmand kunne man fx give ham en tur i en Ferrari, Helikopter eller bare en tur på gokartbanen. Hvis man derimod gerne vil give ham en romantisk gave for to findes der masser af kro- og wellness ophold, lækre gastronomioplevelser eller hvis pengene er til det en forlænget weekendtur til Paris. Valgmulighederne er mange der er dog en oplevelse der spreder mere glæde og smil end de andre og det er en oplevelsesgave til ”all you can eat” i pølsevognen.
  • Tøj kunne også være en ide. Her er der dog et par forbehold. Du skal kende mandens smag godt eller vide hvor han sædvanligvis køber sit tøj og derpå kan tage hen i butikken og få ekspedienten til at finde noget lækkert og moderigtigt. Men man skal lade være med at købe tøj hvis man ikke har en anelse om hvilken størrelse, farve eller snit der passer/klæder manden, så køb et gavekort i stedet hvis du insisterer på at han skal have nyt tøj.
    Forslag til tøjbutikker. Her og Her.

Når alt kommer til alt er mænd ikke så besværlige i gavekøb da man altid kan overraske dem positivt med lige præcis det man ved de ikke selv har tænkt på eller hvis de har noget meget slidt og meget kært eje vil det heller aldrig være dårligt at give ham en ny af, du skal bare ikke regne med at han smider den gamle ud, da den har affektionsværdi for ham.

Jeg håber at denne artikel har givet dig noget inspiration og du må have god jagt og held og lykke med gave købet.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.