Gode tips til opfriskning af køkkenet

Køkken

Køkken
Har du et køkken af ældre dato, kan trangen til at renovere være stor, men oftest er det et relativt stort projekt og kan også være en stor økonomisk byrde. Det er dog ikke nødvendigt at investere mange penge i projektet og heller ikke nødvendigt at udskifte hele køkkenet, for at få et køkken der syner nyere end det i virkeligheden er.
Opfrisk dine køkkenlåger
Har du køkkenlåger som du efterhånden er ved at være træt af at se på, så kan de nemt op problemfrit friskes op med maling. Du skruer dine gamle låger af og sørger for at fjerne hængsler og greb. Vil du male dine låger bør du slibe dem grundigt og give dem grunder før du maler, dit forarbejde sikrer på længere sigt en flottere og mere jævn overflade.
Farven på dine køkkenlåger afhænger som oftest af, hvilke andre farver, der er i rummet og hvilket bordplade du ønsker. Hvis du ønsker et eksklusivt og samtidig varmt udtryk, kan du sagtens vælge en mørk farve til dine køkkenskabe og så en lys farve bordplade.
Lav din egen bordplade
Der findes mange billige bordplade løsninger, men du kan også sagtens lave din helt egen. Skal den være billig men samtidig slidstærk og holdbar kan du med fordel vælge en spånplade. En spånplade kan let beklædes med laminat i forskellige farver og mønstre. Her får du mulighed for, helt selv at designe din egen bordplade. Laminat er et stærkt materiale, som tåler hverdagen ganske godt og samtidig er nemt at vedligeholde. Pladen kan dog også købes færdiglavet, hvor den blot skal fastmonteres.
Valg af sanitet
Valg af sanitet kan have stor betydning for det færdige resultat i køkkenet. Der findes rigtig mange muligheder og her vil det derfor formentlig kun være budgettet der sætter grænser. At du istandsætter dit køkken selv, betyder imidlertid, at du på den front sparre lidt penge, så der i sidste ende er mulighed for at kæle for detaljerne og investere i lækre kvalitetsbevidste produkter. Du kan få mange lækre armaturer og vaske så det er vigtigt at overveje, hvad der passer bedst ind sammen med de farver du har valgt på både låger og bordplade. Når du skal vælge vask til dit køkken, er der også flere materialer at vælge i mellem. Porcelænsvasken er populær i landkøkkenet, mens en integreret stålvask eller en corian-vask, der er i et med bordpladen den seneste tid også har vundet indpas. Stålvasken, der passer til de fleste bordplader og er nem at holde ren. er det mest klassiske valg. Er du til et lidt mere personligt look bør du gå efter porcelænsvasken der fås i mange forskellige farver og former. Der har du særligt mulighed for at sætte dit helt eget præg på køkkenet. Er du mere til klare og rene linjer, skal du vælge corian-vasken, som forbliver rigtig smuk med den rette vedligeholdelse.
Greb og andre detaljer
Udover valget af sanitet kan du også uden problemer inkorporere mere personlighed i dit køkken ved hjælp af smukke, specielle og finurlige greb samt accessoires i form af små krukker med grønne krydderurter. Den seneste tid har messing vundet stærkt indpas hos de danske boligejere og her vil du også kunne få mulighed for at matche grebene med armaturet. Greb fås i et hav af forskellige former, farver og materialer så er du ikke til greb der træder i stærk kontrast til dine køkkenlåger, kan du helt sikket også finde andre mulighed der passer bedre til dit hjem og din stil. Du kan også helt lade vær med at sætte greb på dine køkkenlåger, her bør du blot sørge for, at de på anden vis er let tilgængelige, så man ikke skal bruge lang tid på at åbne dem.

Udgivet
Kategoriseret som Bolig

1 kommentar

  1. Некоторые из скважин в результате осуществления восстановительного комплекса событий позволят быть снова введены в использование. Тем более что оплата таких выполненных работ в десять раз ниже суммы непосредственных сооружений.
    Гарантировано повышение дебита водозаборной скважины не менее тридцати процентовЫ от существующего на момент запуска действий.

    В восьмидесятиS% случаях скважины восстанавливаются до начальных данных при введении в использование скважины, это по праву является альтернативой производства буровых работ новой скважины.

    Наши сотрудники организации по Очистке водяных емкостей и Ремонту водозаборных скважин предлагаем свои услуги всем, как частным так и общественным учреждениям.

    Спецводсервис : очистка воды от жесткости из скважины

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.