Indkøb i udlandet

shopping

Du kan spare så mange penge ved at købe ind i udlandet

Vi kender alle til Tyskland på grund af deres billige sodavand, øl, sprit osv. Men vidste du at du i Tyskland kan spare mange penge på at fylde din fryser med kød. Kød sparer du for det meste 10 kr. eller mere på i Tyskland og det giver altså en kanon besparelse hvis du kører derned engang imellem og fylder fryseren op. Også sådan noget som dressinger som fx alt dressing til salat, ketchup, remolade osv. er der også en markant besparelse på. Slik og chokolade er også noget der er store besparelser på især efter den nye sukkerafgift der er kommet i Danmark så det kan bestemt betale sig at fylde op på dette område også.

Hvis du bor på Sjælland er det måske mere hensigtsmæssigt at køre til Sverige eller Norge. Her er de dog ikke billige på deres øl, sprit eller sodavand men du kan her gøre super gode besparelser på fx Godis som betyder slik på svensk. I Malmø har de nogle af de største slikbutikker jeg nogensinde har set og du bliver lige så positivt overrasket når du skal betale ved kassen da det kun koster en brøkdel af hvad det gør i Danmark. Hvis du skal handle stort ind af dagligvarer kan du med fordel gøre det i disse lande da du kan spare utroligt mange penge på lige præcis dette område. Desuden kan du sparer masser af penge på de Norske og Svenske restauranter eller wellness ophold så du kan få en på opleveren du ikke ellers ville have fået.

Hvis du har mod på at tage turen til England er der her også masser af penge at spare. Det er nok især en tur der tiltaler kvinder så du kan som mand med fordel sende din kone afsted på en tøsetur til England. I England kan man nemlig få store besparelser på tøj og sko, så det er lige til dig der elsker en stor tøj shoppetur med en kæmpe besparelse til følge. For ja det koster da en slat penge at komme til England men når du kommer derover er det godkendt at købe meget da du faktisk sparer flest penge ved at købe meget. Her kan du så shoppe amok i designer tøj og sko butikker og selvfølgelig også de normale butikker som H&M men her vil besparelsen ikke være så stor. Hvis du går ind i en designerbutik kan du ofte få 2 eller 3 beklædningsdele for den samme pris som du kan få 1 for i Danmark.

Så uanset hvad du gerne vil spare gode penge på kan du med fordel gøre det i de fire lande der ligger os nærmest. Og det der er super hyggeligt er at man jo kunne vælge at få en på opleveren og kombinere shoppingen med en hyggelig middag osv. Så har man dermed gjort det til mere end bare en indkøbstur så du kan med fordel også tage ungerne med da der oftest også er noget de kan beskæftige sig med.

Eksempler hvor der er penge at spare:
UHS.no
VVSochbad.se

Udgivet
Kategoriseret som Guides

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.