Kalendergaver til børn | Ideer til små og store børn

Søger du kalendergaver til børn, der måske skal bruges til julesokken eller den hjemmelavet pakkekalender?

Julen er en sød og hyggelig tid med tv julekalender og de forskellige danske traditioner som advent, julegaver og den daglige lille gave til barnet.

Vi har fundet forskellige ideer til gaver fra 1 år og op til tiden, hvor de store børn hellere vil have en større adventsgave end de mindre kalendergaver.

Ideer til kalendergaver børn

Det kan være svært at finde på 24 gaveideer til en fornuftig pris. Derfor kan du med fordel finde inspiration online på gavesider og hos webshops der ofte har inspirations- og bestseller ideer indenfor de respektive anledninger.

Her kan du med fordel kigge på ideer hos Bog & Ide, der både rummer de små hyggelige ting, legetøj, bøger, skoleting og andet både sjovt og brugbart. Og det er vel mærke både til de mindste som ideer til adventsgaven til teenagere.

Kalendergaver børn:

  • Malebøger: Til den lille der elsker at farve, her kan en malebog i julesokken fra julemanden være en god kalendergave til drenge og piger.
  • Opgavebøger: Til de lidt større børn, kan udvalget af opgavebøger give god sjov.
  • Spil: Sjove spil giver både mange timers underholdning men også tid til fordybelse og træning.
  • Legetøj: Du finder små ting indenfor både legetøj, udstyr til leg og de mange små sjove ting som især små børn elsker at lege rollespil med.
  • Krea: Tusser, opgavebøger, modellervoks, perler, clay og hobbyartikler kan købes i mindre og større priser. Det er sjove kalendergaver der stimulerer, underholder og noget de fleste institutionsbørn kender til.
  • Puslespil: Du kan købe billige puslespil online, supermarkeder og andre steder. Her kan et lille træ puslespil være perfekt til det helt lille børnehavebarn, som et puslespil med 100-200 brikker kan være god sjov til det 7 årige barn.
  • Bøger: Selv de større børn elsker en god historie. Og det at læse højt for sit barn eller børn, er en hyggelig ting gennem december, hvor det netop gælder om at hygge. Derfor kan bøger være både en god kalender- som adventsgave til både de små som store børn.
  • Slik: Det er ikke det politiske korrekt forslag, men kalendergaver i weekenden indeholdende slik kan måske gøre det mindre som større barn ret glad.
Udgivet
Kategoriseret som Guides

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.