Mand Dig Op og Tag Dine Sko Seriøst

Sko

Sko

Generelt er mænd ikke lige så interesserede i mode som kvinder. Men det kræver ikke meget arbejde, at se godt ud og have lidt stil. Der skal ofte kun et par ændringer til i hverdagstøjet, for at ændre en mand fra grim og slidt, til moderigtig og stilfuld – og det med næsten ingen indsats. Læs denne artikel for tips til at forbedre dit ‘look’.

Et stort flertal af mænd, kan godt lide at gå jeans det meste af tiden, og med jeans finder du normalt et  par Sneakers. Sneakers er rigtigt gode, når det kommer til mode, og et anstændigt par vil se godt ud med jeans. Som mand bør man dog være opmærksom på, at der også er andre, mere stilfulde sko, som du kan sammensætte dit udseende med. Du må ikke låse dig fast til et enkelt par, eller en enkelt type, sko – heller ikke selv om det er dine Lykkesko.

Når det kommer til at se stilfuld ud, er denim nok det mest alsidige materiale. Denim fungerer med næsten alt: læder, syntetisk stof, bomuld og så videre. Det gælder også, når det kommer til sko: denim passer med det meste, hvis ikke alle, tænkelige typer af sko. Bare ved at skifte sko, kan du ændre et helt outfit, og skabe et helt andet udseende. Det er nemt at se trendy ud; det kræver blot at du bære forskellige sko ved forskellige lejligheder. På den måde vil du blive set som trendy og som én, der tager sig selv seriøst. Det er altså, bogstaveligt talt, lige så nemt som at skifte sko!

Støvler er også gode til mænd, der ønsker at se stilfulde i jeans. Du kan vælge støvler med et lidt slidt udseende, hvis du ønsker at formidle et afslappet, tilbagelænet look. Hvis du derimod gerne vil fremstå mere sofistikeret, kan et godt par støvler af skind gøre det.

Hvis du er den afslappede type, kan du investere i et par slip-on sko. De har brug for meget lidt vedligeholdelse, men er alligevel stilfulde. Du kan få flere ting som slip-on: alt fra støvler til espadrilles. Espadrilles er særligt moderigtige for mænd i denne sæson.

Loafers er en klassisk sko til mænd, der ønsker at være med på moden, men som ikke ønsker at lægge for meget arbejde i det. Sammen med et par jeans, er loafers yderst stilfulde, og meget komfortable. Der er bogstaveligt talt hundredvis af stilarter at vælge imellem, i en lang række farver og med forskellige udsmykninger, såsom snørebånd og spænder. Gennemse det store udvalg online, for at få en ide om hvilken stil du gerne vil have. Alt du behøver, for at se moderigtig ud, er at have tillid til dine jeans, og så parre dem med flere forskellige stilarter af sko – det er det så nemt!

Udgivet
Kategoriseret som Guides

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.