Must have stiltips til lave mænd

toej-til-lave-maend

Det kan være svært at være en lav mand. I skolen ville ingen være på hold med dig til Basket Ball, der var sjældent nogle, der kiggede din vej til fester, og du kunne aldrig se noget til koncerter. Derudover er der alle de undersøgelser, der viser, at høje mænd opfattes som magtfulde og bedre ledere, at kvinder foretrækker høje mænd, og at høje mænd tjener mere end lave mænd. Men fortvivl ikke, du kan faktisk syne højere ved hjælp af det rette tøj.

 

1. Monokrome farver

Du bør fjerne alle kontrastfarver og vælg i stedet tøj i nogenlunde samme nuancer. Dette vil give et mere strømlinet udtryk, der får dig til at syne højere – særligt hvis du vælger tøj i mørkere farver.

Hvis du vælger at tage tøj på i flere farver eller mange forskellige nuancer af en enkelt farve, bør du så vidt det er muligt sørge for at vælge mørke bukser. Det gør, at andres opmærksomhed starter ved jorden og bevæger sig opad. Mørke bukser med en lysere skjorte får dig til at syne højere, mens en mørk skjorte med lyse bukser vil få dig til at se lavere ud, end du er.

 

2. Vælg lodrette striber

De fleste har nok hørt, at lodrette striber har en optisk slankende effekt modsat vandrette striber, som få dig til at se bredere ud. Lodrette striber er en af de bedste måder at forsøge at syne højere uden, at du behøver at arbejde for meget for det. Pæne herreskjorter med smalle, lodrette striber er ideelle til at give en optisk højde.

 

3. Brug tætsiddende tøj

Vælger du løstsiddende og baggy tøj, vil du bare understrege den lave højde. Det kommer faktisk nemt til at ligne, at du er for lav til at kunne købe tøj i den rigtige størrelse. Når du er ude at shoppe, bør du være særligt opmærksom på, hvordan tøjet sidder, når du prøver det på. Mange mænd bruger tøj, der er en til to størrelser for stort. Undgå jakker der er alt for løse i ærmerne – også selvom ærmelængden er korrekt – og forsøg at finde bukser, der ikke er for løse i skridtet. På den måde undgår du at ligne en dreng, der har lånt sin fars tøj.

Det meste herretøj er designet, så det kan passe flest mulige kropstyper. Når du vælger tøj i small, er det lavet til at kunne passe både slanke og kraftige mænd.

Det er en god idé at holde sig til få brands, som du med sikkerhed ved passer til din figur. Så ved du at eksempelvis Tommy Hilfiger er et godt fit, så lad dette mærke være en stor del af din garderobe. Særligt designertøj har ofte et smallere snit. Tøjet er godt nok en del dyrere, men hvis du holder øje med udsalg og outlets, kan du være heldig at finde tøjet til en god pris.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.