Must-haves til sommerferien

Sommerferie

Sommerferie
Når hele familien skal på ferie og de helt små guldklumper skal med, så er der nogle overvejelser man bør gøre sig inden afrejse. Hvad enten ferien går til udlandet eller blot holdes på dansk jord, så skal der lidt ekstra med i kufferten når man holder sommerferie med små spilopmagere. Hvor meget ekstra oppakning en ferie med din baby kræver, er noget i som familie skal vurdere. Det kommer helt og holdent an på, hvilke behov jeres barn har.

Underholdning til din tumling

Når familien skal på ferie er det ofte enten en længere køre- eller flyvetur, derfor er det vigtigt at i sørger for at få legetøj og andet hyggeligt underholdning med, så baby ikke keder sig. En køre- eller flyvetur kan være rigtig lang for dit barn, hvis ikke det har noget at beskæftige sig med. Helt små babyer vil formentlig sove det meste af rejsetiden, men det vil stadig være nødvendigt med underholdning i de vågne timer. Det kan være bamser eller en uro til liften og mange andre ting.

Når baby sover til middag

Når dit barn skal sove til middag, kan det gøres i en medbragt barne- eller klapvogn, men også i en seng på hotellet eller i sommerhuset. Når det er sommer nyder man ofte det gode vejr, og sidder ikke nødvendigvis placeret i nærheden af baby hele tiden. Derfor er det oplagt med en babyalarm. En Babyalarm sikrer at du hele tiden kan være opmærksom på dit barn uden at gå glip af fællesskabet. De fleste alarmer har en rækkevidde på over 500 meter, så du vil få rig mulighed for at nyde ferien med familien mens baby sover lur. Alarmerne som hele tiden vil opdatere dig på babys tilstand vil være med til at gøre dig som forælder ekstra tryg. Til middagsluren bør du også huske sutter og andet, som dit barn er vant til at sove med hjemme, det skaber tryghed og genkendelighed.

Husk skiftetøj nok

Til ferien er det også vigtigt at huske ekstra tøj til barnet. En baby, tumling eller et lidt større barn bliver nemt og hurtigt beskidt. Er der vaskemaskine på ferien vil du være dækket ind, men de fleste foretrækker ikke at skulle bruge tid på tøjvask på ferien, så fyld kufferten op, så du ikke løber tør. Her skal du også huske bleer og en solhat til babys hoved til når solen står ekstra højt på himmelen. 

Vigtigt at vide

Skal du på ferie til udlandet er det ekstra vigtigt, at du er opmærksom på, at dit barn skal have sit eget pas. Selvom dit barn ikke er ret gammelt er det nødvendigt at have et pas. Et pas kan formentlig godt tage lang tid at bestille, så husk at være i god tid. På en ferie er det altid vigtigt at have forsikringer, og når du har dit barn med, er det næsten endnu vigtigere. Det er selvfølgelig sjældent at man løber ind i ulykker, men skulle uheldet være ude, så er det vigtigt at hele familien er forsikret.

Udgivet
Kategoriseret som Guides

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.