Nu kan du printe minimalistiske kalendere selv

print selv kalender

[wr_row width=”boxed” background=”none” solid_color_value=”#FFFFFF” solid_color_color=”#ffffff” gradient_color=”0% #FFFFFF,100% #000000″ gradient_direction=”vertical” repeat=”full” img_repeat=”full” autoplay=”yes” position=”center center” paralax=”no” border_width_value_=”0″ border_style=”solid” border_color=”#000″ div_padding_top=”10″ div_padding_bottom=”10″ div_padding_right=”10″ div_padding_left=”10″ ][wr_column span=”span12″ ][wr_image image_file=”http://justhow.dk/wp-content/uploads/2017/03/print-selv-kalender.jpg” image_size=”full” image_alt=”print selv kalender” link_type=”no_link” image_container_style=”no-styling” image_alignment=”inherit” appearing_animation=”0″ disabled_el=”no” ][/wr_image][wr_text text_margin_top=”0″ text_margin_bottom=”0″ enable_dropcap=”no” appearing_animation=”0″ disabled_el=”no” ]

Nu kan du printe minimalistiske kalendere selv

Vidste du at du kan printe gratis kalendere, ugeplaner og madplaner online? Det kan du hos Justlike som designer og udvikler minimalistiske og nordisk inspirererede designs som er frit tilgængelige for alle med et enkelt klik.

På hjemmesiden kan du gratis printe alle produkter, og finde inspiration både til hjemmet, herunder hvordan de forskellige produkter kan bruges til den rette indretning i hjemmet på børneværelset, stuen, køkkenet, eller et helt fjerde rum.

Formålet med Justlike er ikke kun at give dig en kalender, ugeplan eller madplan, som du kan downloade og printe 100% gratis, men derimod at inspirere og give dig fornyet energi til dagen med de flotte minimalistiske designs i sort og hvid med et præg af Nordic design. Farverne er meget simple og enkle. Der bruges få farver. Du kan se og downloade de forskellige designs fra Justlike her.

Print selv ugeplan

En ugeplan giver dig et overblik over en stresset hverdag med mange udfordringer. Ugeplanen kommer i et simpelt sort/hvid design, som passer ind i en ethvert hjem. Der kan med fordel printes 4-8 eksemplar at ugeplanen pr. gang, som kan sættes sammen på et clipboard. Dette giver både en hård baggrund at skrive på, men giver dig også en flot ugeplan, som kan ligge fremme, som en del af dit design i hjemmet.

Print selv madplan

Print selv madplan giver dig et hurtigt overblik over hvad I skal have og spise i løbet af ugen. Designmæssigt minder print selv madplanen om print selv ugeplaner fra justlike. Dette er dog bevidst da designet er minimalistisk og simpelt, således at der er plads til at skrive ned hvad du/i skal have til madpakke, frokost og aftensmad ugen ud.

Keep it simple

Samtidigt giver en madplan dig også mulighed for at spare mange penge, da du ikke oplever madspild på samme måde, da alt er planlagt, og du vil ikke opleve at komme sent hjem, uden at have mad klar i køleskabet.

Madplanen kan sammensættes sammen med din ugeplan på samme clipboard eller sættes op på køleskabet med en magnet.

Print selv kalender

Er henvendt til dig, som gerne vil have en print selv kalender der er en del af dit personlige design i hjemmet. Der er flere forskellige designs, som passer ind i hjemmet så du om sommeren kan have en kalender med flere farver, og om vinteren kan du have en simpel sort/hvid kalender. Det er både gældende for årskalenderne og månedskalenderne.

Produkter fra Justlike kan bruges af alle, uanset om du er studerende, single, en familie eller bare er vild med unikke og minimalistiske danske designs. Samtidigt kan du altid printe et ekstra eksemplar, hvis produktet skulle gå i stykker. Alle produkter er 100% gratis og ved at printe print selv kalendere støtter du ikke kun din egen pengepung, men du støtter også miljøet, da produktion af papir til kommercielle produkter, hvor papiret ofte er tykkere kræver mere træ og vand i produktion.[/wr_text][/wr_column][/wr_row]

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.