Nyt badeværelse for ”småpenge” – Gør det selv!

nyt-badevaerelse

Vi kender alle misundelsen når andre har fået nyt badeværelse og man også selv står og synes at ens eget kunne trænge til en ordentlig overhaling men at pengene simpelthen ikke er til det. Men man kan altså gøre sit badeværelse utroligt lækkert for et mindre budget ved at gøre det selv.

Først skal du finde ud af om du gerne vil samle de nye badeværelsesskabe selv eller have det installeret af firmaet da dette normalt koster en god portion ekstra. Så er det også en god ide at finde ud af om det er kvalitetsfliser der betyder noget eller om der her gerne må blive slækket lidt på det i forhold til at kunne få nogle fantastiske armaturer.

Hvor du især kan spare på dit nye badeværelse er nemlig ved at hvis du har nogle fliser der egentlig er pæne nok men måske bare i en ikke for køn farve, kan du her købe noget maling som kan få dine gamle fliser til at få et stilrent og moderne look og dette gælder for både flisevægge og guldfliser. Nogle gange kan du også vælge at tage fliserne af dine vægge bortset fra i brusekabinen selvfølgelig, da dette også kan være en ting der kan friske badeværelset op da fliser giver en tung fornemmelse og godt kan give badeværelset en tung fornemmelse.

Som regel har man jo ikke rigtig brug for så mange skabe og så videre i badeværelset så her kunne man jo købe nogle billige nogle i fx IKEA som matcher din nye håndvask bedst muligt. I IKEA kan man nemlig få nogle dejlige skabe man kan sætte op på væggen i flere forskellige farver og træsorter og her kan man nemlig lave et godt tvist da de har låger i forskellige farver og man dermed kan give sit badeværelse et stilrent moderne look.

Jeg vil ikke anbefale at du køber et nyt toilet eller lignende brugt men jeg vil da bestemt anbefale at du undersøger diverse byggemarkeder, webshops osv. for den bedste pris på lige præcis det du gerne vil have. I min søgen efter toilet fandt jeg denne shop generelt have de bedste priser. Det er også altid en god ide at gå ind og spørge hvilke tilbud byggemarkederne osv. kan tilbyde dig hvis du køber alt til dit badeværelse hos lige netop dem.

Jeg vil til slut sige at du i forhold til design altid kan få peppet dit badeværelse op med blomster, vasketøjskurve, lækre sæbedispensere osv. så hvis du bare har lidt indretningssans burde du godt kunne få et træls og trist badeværelse til at se moderne og lækkert ud ved bare at fokusere på disse ting. Og man går jo heller aldrig galt i byen med at skifte sit brusehoved ud med et lækkert nyt med fx massage stråler eller lignende.

Det var nogle gode og billige forslag til dit gør det selv badeværelse og vi håber at du nu har fået inspiration til at give dit badeværelse det løft det trænger til.

Mangler du værktøj til at komme igang kan jeg anbefale at tage et kik på denne shop.

Udgivet
Kategoriseret som Guides

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.