Opnå store fordele med en kabinescooter

Kabinescooter i Rød. Støt Knæk Cancer - Kabinescooter.dk

Kabinescooter i Rød. Støt Knæk Cancer - Kabinescooter.dk

Hvad er en kabinescooter

En kabinescooter er et elektrisk køretøj der er ombygning til beskyttelse mod vind og vejr. Mange lukkede (kabine) scootere er udstyret med varmeapparater til vintermånederne, sikkerhedssele hvis uheldet skulle være ude, krykkeholder til de gangbesværede og sidespejle og bagspejl som man kender det fra biler. Faktisk sidestilles kabinescootere mange gange med et alternativ til en mikrobil, bare billigere og mere relevant til seniorerne som ikke har kørselsret mere. Scooterne fås i mange forskellige attraktive og moderne design. De har oftest store vinduer som giver god synlighed til en sikker færdsel i trafikken.

Kraftfulde batterier

Udviklingen indenfor batterier er kommet rigtig langt inden for de seneste år. Det har gjort el-scooterne mere og mere attraktive, da de fleste oftest er udstyret med kraftfulde batterier (nogle gange flere). Det sikre en lang rækkevidde, fornuftig acceleration og høj topfart (oftest begrænset til færdselsloven). Disse egenskaber er med til at give en meget behagelig kørsel, da man ikke føler at maskinen anstrenges eller bliver belastet.
Kabinen har et imponerende køreområde, et ergonomisk design til en mærkbart mere behagelig kørsel, programmerbar elektronisk styring, LCD-kontrolskærm og LED-forlygter. De fire hjulophæng og styresystemer giver en behagelig bil som køreoplevelse i lange afstande.

Bliv køreklar til alt slagt vejr

Med en lukket scooter kan du køre i enhver form for vejr, om det regner eller er solskin, frost eller høj sommer er helt lige meget. Du er klar til hvad enten vejrguderne har at byde på med en kabinescooter. Du har også muligheden for at rense forruden med sprinklervæske og viskere. Oftest har dørene også nøglebetjent lås eller fjernbetjent centrallås, så du kan komme ind fra alle sider. Kort sagt er denne type scootere meget ligesom en lille bil – ja, de har endda bagspejl og sidespejle til øget sikkerhed. Lighederne til en bil skinner også igennem med affjedringen der giver en behagelig og komfortabel køretur.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.