Produkt anmeldelse af – Loewe TV

Loewe TV

Loewe TV

Mit nye Loewe tv er en skarp kontrast til mit første tv. Du kan ikke forestille dig hvor forskellig oplevelsen er. I dag kan jeg kun grine af hvor glad jeg var for mit første fjernsyn.

Fra flimmer til super skarpt UHD fra Loewe

Ok, mit første tv fik jeg i 1979. Det var bestemt ikke af nutidens standard. Jeg kan ikke huske hvilket mærke det var. Jeg var kun 9 år, så dét jeg gik mest op i var at have mit helt eget fjernsyn.
Jeg nød at sidde på min brune fløjlsmadras og se tyske kanaler jeg ikke fattede en brik af. Jo, jo – der var skam kanalvælger på mit fjernsyn. Det var en stor knap jeg skulle dreje til den gav et højt klik.
Hvordan kan jeg bedst beskrive det? Det var i et kabinet af lyst træ. Tung som et ondt ord. Det var et brugt tv, så der var kun sort/hvid billede. Men jeg var stolt over at kunne sige at det havde et UHF-antennestik. Juhu!
Billedkvaliteten var ikke helt som mit nye Loewe tv. Ja, jeg fristes til at sige at den nok var lidt under standarden. Det meste af tiden var der et billede – med sne på. Når billedet begyndte at rulle fik jeg det gerne til at stoppe ved at give fjernsynet et slag på siden.
Det var hårdt arbejde at se tv i 1979.

Mit nye Loewe tv

Fast forward. 2015. Jeg har smidt min brune fløjlsmadras væk for mange år siden. Mit gamle fjernsyn er blevet skiftet ud mange gange siden.
Lige nu er jeg så glad for mit nye tv at jeg tror jeg beholder det for evigt. Det er tysk kram der passer perfekt i til min stil. Jeg kan lide et enkelt og skarpt design. Derfor valgte jeg at købe et ART UHD 55” Jeg har ikke fortrudt.
Kabinettet af træ er skiftet ud med en sort slimline ramme. Jeg nyder at læne mig tilbage og se en god film. Jeg havde helt ærligt aldrig troet at billedet kunne blive så skarpt.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.