Sådan score du damer uden indsats

hjælp til at få damer

Uden indsats er måske så meget sagt. Men i denne artikel vælger vi at sætte fokus på nogle af de ting du kan gøre, så damerne måske kommer til dig. Selvom mange damer ikke vil indrømme det, så er termen ”looks matters” i mange henseender korrekt. Det er både udseendet af dig selv, din bil, din bolig, båd og alt det andet, der alt sammen gør dig til den du er, sammen med din personlighed. Din personlighed er tit det der afgør om det er noget der bliver til noget, men det er ofte udseende og andre ting der giver interessen til en start.
Stilen
Stil kan betyde meget for om du får pigerne til at lægge mærke til dig. Derfor er det vigtigt at du får fat i noget modetøj til mænd. Modetøj kan være mange ting, og det gælder især om at finde sin egen stil, men vi giver her nogle forslag til hvilke ting du kan med sikkerhed få i din garderobe, der vil hjælpe dig.
Chelsea boots
Et par rigtig fede sko/støvler til en flot stil er helt klart Chelsea boots. Du kan her få en ret mandig støvle der ser rigtig godt ud. En flot sort læderstøvle, ser rigtig godt ud til mange typer af tøj, og har du en flot skjorte og jeans passer disse rigtig godt.

Jeans
Et par flotte jeans er vigtige i din garderobe. Alt efter hvad dit arbejde er, er der mange der bruger jeans på arbejdet som bukser. De er kun de Aller fineste jobs, hvor jeans ikke er nok. Find et par gode lækre jeans, selv er jeg fan af Diesel, men der er mange mærker der laver rigtig fede jeans.

Skjorter
Er også vigtigt at have i garderoben. Damer kan godt lide mænd i skjorter og skjorter fremhæver mandes krop på bedste vis, især hvis han har gidet at træne den lidt. Skjorter i ens farver, lidt med nogle mønstre så er du godt dækket ind.

Jakkesæt
Et flot jakkesæt skal en mand der vil imponere damerne også have. Det kan både være du skal bruge jakkesæt på arbejdspladsen, men kan også være til mere festlige lejligheder. Et jakkesæt skal du have, og også gerne slips og butterfly du kan putte på, til at give det sidste. Det er noget damerne rigtig godt kan lide.
Bilen
Bilen kan også betydet noget. Biler kan selvfølgelig kun være så store og fede som man har råd til, men hvis man prioritere en god bil, har mange også råd til en rigtig god bil. Leasing giver nu også muligheden for at mange kan få nogle rigtig fede biler, til en pris man godt kan betale hver måned. Nogle af de fedeste biler er:

Mercedes – en Mercedes er en rigtig lækker bil. Du kan få mange Mercere, som damerne godt kan lide og det er et mærke jeg ville kigge nærmere efter, hvis jeg skulle have en ny bil som skulle imponere damerne.
Audi – Er valget mange tager, måske lidt for oplagt, men er stadig en rigtig fed bil. Har du røven fuld af penge, kan du få nogle rigtig fede biler i de lidt dyrere klasser.
Ferrari – det lidt frække valg. Har du råd til det, så køb eller leas en ægte rød Ferrari. Det er noget der imponere og du bliver i den grad lagt mærke til når du parkere den i indkørslen på vej hjem fra arbejde.
Livsstil
Livsstil er naturligvis noget der er vigtigt for at du skal få damerne til at komme til dig.
Først og fremmest er træning vigtigt. Kontinuerligt styrketræning får din krop i meget bedre form, og du får god opmærksomhed fra damerne. Du kan også møde gode interessere damer i træningscenteret.
Et godt job er vigtigt. Først og fremmest for at kunne have økonomien til at opretholde en livsstil som er tiltrækkende. Ligegyldigt hvor lidt fedt vi synes det er, så er penge en vigtig ting til at kunne have en fed og tiltrækkende livsstil. Det giver muligheden for at have en lækker bolig, en lækker bil og en lækker garderobe, som alle er ting som damerne først og fremmest falder for, så må din personlighed tage over derefter.

Udgivet
Kategoriseret som Guides

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.