Spar millioner på elregningen (Hvis du bor i et palads)

spar-penge

Du kan måske ikke ligefrem spare millioner men i hvert fald en god sum penge ved at skifte de gamle el-slugende pærer og el-apparater til de nye el-besparende. Med et hus fyldt med spare-pærer støtter man både miljøet og får råd til langt sjovere ting end elregningen.

Vi vil alle gerne passe på miljøet og dette er en af de nemmeste og billigste måder at gøre det på. Selvfølgelig kan du købe store miljøbeskyttende produkter som for eksempel en el-bil eller solceller til taget for at spare endnu flere penge. Men så er man oppe i den dyre prisklasse og det tager selvfølgelig meget længere tid at mærke disse penge i pungen igen. Men det kan også gøres på en nemmere og mere tidsbesparende måde:

Et meget kendt dagligdagsproblem bliver også løst med en større el besparelse. Vi kender alle sammen det irriterende ved at konstant skulle huske at slukke for lyset i alle rum, slukke på stikkontakten i stuen når man har brugt fjernsyn, playstation eller diverse andre fornøjeligheder. Det er unødvendigt at rende rundt og tænke på sådanne ting i en hverdag fyldt med stress og jag og så er der jo også den ekstra bonus med de ekstra penge på lommen.

Ud over spare-pærerne er det der virkelig sparer penge på regningen de store el-apparater som fjernsyn, opvaskemaskine, ovn, vaskemaskine, tørretumbler, køleskab, fryser osv. Jo flere af disse hverdagsnødvendigheder du investere i af de bedste energimærker og nye design jo flere penge sparer du i hverdagen og med tiden vil du derfor også have gentjent pengene du brugte på de nye maskiner. Og mon ikke også konen ville blive glad for at få nye, bedre og flottere maskiner til hjemmet.

Disse nye energibesparende mærker findes overalt hvor der sælges hvidevarer, belysning, gadgets, fjernsyn osv. De bedste steder til at købe disse forskellige produkter er specialistforhandlerne som for eksempel en hvidevarehandel da det som regel er i disse forretninger man får den bedste vejledning til hvad der passer bedst til ens forbrug.

På hårde hvidevarer og andre el-apparater er det meget vigtigt at have så mange A+ som man kan få på disse maskiner. Jo flere A+ der findes på disse jo bedre er det for miljøet og jo flere penge sparer du på elregningen. Husk også at læse hvad der står på produktbeskrivelsen i forhold til hvad man skal være obs. på i forhold til vand osv. Skal der spares penge kan udstyr til at lave udskiftninger findes på Lavpris VVS.

Som jeg ser det er det en langsigtet gevinst på alle områder. Man passer på miljøet, på sin pengepung og har en undskyldning for at købe nye og lækre ting om det så er et nyt fjernsyn, opvaskemaskine eller måske en playstation til ungerne vil det helt sikkert sprede glæde i dit hjem.

Jeg håber at du med denne guide har fået mere viden i forhold til at elsparepærer ikke kun sparer på miljøet men også giver en god slat penge i din pengepung hver måned.

Husk du kan se hvidevare reservedele her

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.