TV udviklingen fortsætter med samme fart

curved-tv-wallpaper

Tv udviklingen fortsætter med samme fart

Elektronik branchen har været igennem en enorm udvikling de seneste år og der sker fortsat meget på udviklingsfronten. Denne branche udvikling ses især på fjernsyn, som vi alle kender til hurtigt går hen og bliver forældet. Derfor oplever udbyderne på elektronik markedet også en enorm konkurrence, der gør til at de bliver presset på priserne.
Det var en rigtig stor revolution da fladskærmen kom på markedet og få år efter var det ”traditionelle” fjernsyn helt udgået af markedet. Sidenhen har producenterne udvidet deres viden omkring faldskærmes tv og opbygningen bag dem. Nu ses det at plasma tv’et er på vej ud af markedet, for at blive erstattet af de allerede meget solgte LED faldskærme og de helt nye OLED fladskærme.

Den nye generation af fladskærms tv

Nu til dags er et TV meget mere end et apparat der viser film og billeder. Med de nye smart-TV, har brugeren også mulighed for at gå på internettet. Samtidig er de fleste Smart-TV integreret med diverse stramning tjenester som eksempelvis Netflix, hvilket betyder du nemt og bekvemt kan se film via Netflix på dit tv.
Man finder hele tiden nye måder at udvikle fladskærmsteknologien på. Man laver dem tyndere samtidig med at billede kvaliteten bliver bedre. Sidste nye ting er de såkaldte Curved fladskærme, som navnet antyder, er disse skærme ikke flade men derimod kurvet, hvilket giver en bedre dimension i billedet og gør til at man får en bedre synsvinket når man ser på skærmen fra en skrå vinkel.

fladskærms TV i fremtiden

Der bliver allerede produceret 3D tv, men de har ikke for alvor slået igennem på markedet. Hvilket sikket skyldes en blanding af besværet i at skulle sidde med 3D briller og de meget høje priser. Man bliver dog bedre til at udvikle 3D formatet og i fremtiden kan vi godt forvente et TV marked, der i langt højere grad er præget af 3D fjernsyn. Man vil formentlig få udviklet teknologien tilstrækkeligt, så man kan få effekten uden brug af 3D briller, samtidig vil priserne også blive mere overkommelige, når 3D teknologien bliver mere udbredt blandt producenterne.
Samtidig er tv-producenterne også i fuld gang med at udvikle den nye 4K kvalitet også kendt som UHD (Ultra High Definition), dette betyder at man i fremtiden vil kunne opleve endnu højere billede kvalitet end vi kender fra de nuværende Full-HD fjernsyn.

TV – Pris vs. Kvalitet

Når man står og skal investerer i et nyt TV, er der to vigtige faktorer man bør have fokus på i sine overvejelser nemlig pris og kvalitet. Man bør sætte pris op imod kvalitet og gøre op med sig selv, hvor meget man vil bruge på det nye TV og hvor mange år man forventer det skal være up-to-date. Disse overvejelser bør man gøre sig, da fjernsyn i de fleste tilfælde taber rigtig meget af prisen på kort tid.
Konkurrencen i elektronik branchen er rigtig stor, hvilket betyder at priserne på produkter som TV også ligger på et rigtig fornuftigt niveau. Derfor er det en god idé at undersøge priserne på de forskellige producenter nøje inden man fortager sig et køb. Der kan samtidig også være en del prisforskel hos de forskellige distributører, derfor er der penge at spare hvis man undersøger markedet først. Der findes blandt andet en god hjemmeside ved navn De3Bedste, som præsenterer deres tre bedste bud på eksempelvis et fladskærms TV, på en overskuelig og god måde. De er kendt for at have skarpe priser og et bredt produkt udvalg. Der findes et hav af elektronik webshops som du kan udforske og der er ofte meget at spare på købet af elektronik over internettet i forhold til en fysisk butik.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.