Vinsmagning for fattigrøven – Sådan drikker du kvalitet for småpenge

vin

Mange danskere elsker vin. Hvad enten der er rød- eller hvidvin drikker vi det glade. Mange danskere er også vilde med at spare penge hvor det er muligt, og stadig bibeholde den bedste kvalitet muligt. Derfor vil vi herunder give nogle råd til hvorvidt du kan få mest kvalitets vin for pengene.

Smartphonen og apps vinder større og større indpas i danskernes hverdag. Det har de fleste industrier fået øjnene åbne for og også på vinmarkedet er de lavet apps der kan gøre dit køb nemmere og bedre.

Nogle danske app programmører har nemlig kreeret en app der hjælper vinelskende danskere. Du kan med denne app scanne en vins etikette og slå op i registret hvad andre synes om denne vin. Appen spytter en masse informationer omkring drue, og hvad vinen passer sig bedst til ifølge skaberne, men også et tal mellem 1 og 5 som er en rating, som er gennemsnit af hvad andre forbrugere har givet denne vin. Appen er downloadet over 5 millioner gange og er den mest populære app af sin model i hele verden. Den er som sagt udviklet af danskere, der bor i silicon valley i it-udviklingen højborg ved siden af alle de andre store elektronik og it virksomheder.

Bruger du denne app aktivt, samt kigger efter gode tilbud kan du sandsynligvis få kvalitets rød- og hvidvine for småpenge. En af de måder man kan bruge App’en til at spare penge er, at vha. af vivino slå sig fast på hvilke vine man er interesseret i, og så bruge internettets mange muligheder for at gøre det bedste køb muligt.

Internettet rummer i dag så mange muligheder og et har mange iværksættere med trang til vin også fundet ud af. Der er udsprunget mange forskellige vin shops online, hvor du med fordel kan købe din rød-, hvid- eller rosevin til rigtig gode priser. Det gode ved intershopsne sammen med vivino appen, er at du kan i dit foretrukne supermarked, hvor du køber dagligvarer scanne de vine du tænker bedst om, og finde den du gerne vil købe. Efter at have noteret navnet på vinen ned, kan du når du kommer hjem slå den op på de forskellige danske webshops med salg af vine og finde den til en god pris. Herved er brugen af Vivino appen og internettets mange vinshops den bedste mulighed du har for at drikke kvalitets vin for småpenge.

En af de gode ting ved at købe vin på nettet er også de nye mange muligheder du får. Internetbutikker, med speciale i vin, har med garanti en masse forskellige vine du ikke har set i dit supermarked før, og så er der jo intet der stopper dig i at prøve et par nye og anderledes flasker nu hvor du alligevel skal bestille den, som du har fundet til at have gode bedømmelser på din vivino app. Derudover er det tit vineksperter der står bag internetshops med vin, så hvis de har en chat eller kontakt email kan du prøve at forklare dem om dit behov og jeg er næsten sikker på at de vil ramme en vin der falder i din smag.

Derudover er der på mange af internetshopsne, månedens vin eller mest solgte vin – vælger man de vine der er listet på sådanne fine lister, går man aldrig helt galt i byen og vinen har en eller anden form for garanti for kvalitet.

Vi håber herfra i vil gøre brug af teknologiens gode ting, og finde bedre vine til billigere priser ved hjælp af app og netbutikker. Det er sjovest at drikke mest kvalitet for færrest penge.

Online vinbutikker med kvalitet til prisen:
Supervin.dk
Bichel.dk

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.